Dag 18
Dagstur til Table Mountain N.P. - 169 kmimage
I dag hadde vi igjen intensjoner om å komme oss inn i Table Mountain N.P. før stengetid. Vi klarte å dra oss i veien litt tidligere enn i går, og turen gikk først opp på Signal Hill, en liten fjelltopp som gir utsikt over hele Cape Town. Her ble det naturlig nok litt fotografering før det var på tide å komme seg videre for å rekke inngangen til parken før stengetid.
Vi kjørte en raskere vei ned i dag, og til tross for lang ventetid på noe veiarbeid, rakk vi porten med en halvtimes margin.
Parken er ikke stor og inneholder ikke så veldig mange severdige ting, men målet var Kapp Det Gode Håp som er Afrikas sør-vestligste punkt og Cape Point som er tuppen av halvøya.
På Cape Of God Hope gikk vi en rask tur opp til et høyere punkt for å få litt oversikt.
På Cape Point skjedde det ikke all verden, men det ble et par bilder før vi kjørte tilbake.
I parken skulle det også være flere steder hvor man kan se hval men det var lite hval å spore i dag, derimot var det både bavianer og struts i hopetall.
I det vi forlot parken ved 1900 tiden var det så og si mørkt og vi kjente det var på tide med frokost!
Vi stoppet på Kfc i Sunnydale hvor det ble inntatt litt kylling før turen gikk strake vegen hjem til hotellet via en liten fjellvei gjennom Steenberg og vider på M3 tilbake til Cape Town.
Klokken var nærmere 2100 nå så vi droppet å besøke Canal Walk, et gedigent kjøpesenter i byen og dro heller hjem.
Siden vi skulle dra igjen i morgen ble det ikke mye festivitas i dag, bare noen få øl mens vi skrev dagbok for de siste vel 6 dagene. Dessverre fungerte ikke nettet da vi skulle laste opp!
Litt utpå natten var det sengetid siden utsjekking skulle skje klokken elleve dagen etter.

Trykk for å se dagens bilder (52)