Dag 4
Sandton (Johannesburg) til Nelspruit - 362 kmimage
Småslitne etter gårsdagens tur ut hadde vi ikke mye på programmet i dag, og heldigvis hadde vi vært lure nok til å be om sen utsjekking.
Dagen vi kom hadde vi lånt et strømadapter i resepsjonen, for dette skulle de ha 100 ZAR (ca. 62 NOK) i depositum. Da vi leverte inn denne igjen prøvde de seg lenge i resepsjonen å si at, nei de hadde ikke mottatt noe depositum.. Men da vi slo i pulten til de og ble sinte, ja da husket de plutselig at de hadde fått penger og visste med en gang hvor konvolutten med penger var! Makan til kjeltringer!!! Her er det tydeligvis best å passe på sakene sine!
Nærmere klokken to tok vi fatt på den vel 35 mil lange turen til neste destinasjon, Nelspruit. Turen gikk uproblematisk og vi var fremme ved sekstiden. Vi sjekket inn på Mercure hotell hvor vi hadde booket rom for tre nettet fremover. Nelspruit ligger en kort kjøretur unna Kruger Nasjonalpark, så planen var da naturlig nok å bruke de neste to dagene på safari i parken.
Etter å ha sett Tottenham knuse Arsenal (2-1) kunne vi glade og fornøyde (ihvertfall Ståle!) dra ut for å finne oss noe å spise. Siden det var Søndag kveld måtte vi nøye oss med det som var åpent, og valget falt på KFC, slettes ikke noe dårlig valg!
Det ble forholdsvis tidlig kvelden i dag da vi var litt medtatte etter gårsdagens sprell.

Trykk for å se dagens bilder (4)
Kommentarer (2)Kommentar av: Benny  2016-10-10 17:14:15
Måtte jo to øyværinger til for å slå i pulten for 62 kr :P

Kommentar av: Gutta Boys  2016-10-10 17:14:15
Hehe, ja men poenget var at vi vant!
Vi finner oss ikke i å bli forsøkt svindlet av slike folk.