Dag 7-11
Maun



image
De fem dagene i Maun ble litt slappere enn vi hadde håpet på. Etter å ha undersøkt litt hvilke muligheter vi hadde, siden det ikke er mulig å kjøre selv i nasjonalparkene her dersom man ikke har en skikkelig firehjulstrekker med vinsj og det hele, kom vi frem til at det beste vi kunne gjøre var å ta en flytur over Okavango deltaet. Vi kunne alternativt tatt en dagstur i åpen safari bil, men siden det var 30 klammer varmegrader og midt i malaria høysesongen fant vi ut at det var bedre med en flytur.
Før flyturen hadde vi 3 slappe dager, etter dag 2 byttet vi til større rom da dette var de rommene vi hadde booket før vi fant ut at vi ikke kom oss til Kasane.
På dag 4 var vi tidlig oppe for å rekke flyturen, vi troppet opp hos reisearrangøren klokken 0900. Da vi booket flyturen var det snakk om at det skulle være med to til, men disse dukket aldri opp så da ble det bare oss to og kapteinen i et lite 6 seters fly.
Flyturen varte en time og vi flydde langs elven mesteparten av turen. Vi så alle de «vanlige» dyrene inkludert giraff, nesehorn, elefant, flodhest, krokodille og masse forskjellige hjortedyr. Vi knipset i vilden sky og plutselig var vi tilbake på flyplassen.
Dagen etter var siste dagen I Maun og det ble enda litt mer avslapping.


Trykk for å se dagens bilder (30)